2009. január 28., szerda

Látó segítségét kérte a volt villalakó!


Molnár Anikóra egy férfi tett rontást

Az egykori villalakó már megszokta, hogy mióta ismert személyiség, kap hideget-meleget - Molnár Anikó azonban végre szeretne boldog párkapcsolatot, s ezért mindent megtesz.
A Való Világ után került reflektorfénybe, immár hat éve Molnár Anikó - S bár már egy show keretén belül is próbálkozott, eddig nem talált rá a nagy Őre. Mostanság sokat foglalkozik teste és lelke erősítésével, hisz a földön túli erőkben is.

Látó segítségét kérte, hogy megtudja jövőjét és múltbeli sikertelenségei okát. A látó szerint rontás volt Anikón, melyet egy férfi tett rá, ő viszont most megszabadította tőle, s biztatta: még idén bekopogtat hozzá a várva-várt szerelem. A sztár nemrég szerepet vállalt egy rap videoklipben is: Mr. Bustával dolgozott együtt - mesélte az Epizód magazinnak.

Molnár Anikót hosszabb ideje bosszantotta nemcsak az, hogy nem talál rá az ideális férfira, de az emberek nagy része félreismeri őt.

Ez véleménye szerint főként a médiának köszönhető. Nem sokkal a Való Világ show után a Nagy Ő főhőseként jobbnál-jobb pasik közül válogathatott, s olyan világot teremtettek köré, amelyben sosem élt.

Anikó elmondása szerint míg a műsorban Jaguárt vezetett és drága Dior ruhákban járt, ő valójában nem engedhet meg magának ilyesmit, mindez csak a műsorkészítők ötlete volt.

A hétköznapokban Suzukit hajt és nincs pénze borsos árú holmikra. A sztár úgy érzi, kialakult pánikbetegségének is részben az az oka, hogy nem szereti a közeget, amelyben él.

Molnár Anikó régóta vágyik a szerelemre és családot szeretne - de csak akkor szülne, ha megtalálja az igazit.

Nyáron még úgy nyilatkozott, jelenleg sem férjre, sem gyermekre nem vágyik, de ha végre összejönne a nagy szerelem, valószínűleg nem habozna.

http://bulvar.ma.hu/tart/cikk/d/0/35493/1/bulvar/Molnar_Anikora_egy_ferfi_tett_rontast

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése