2010. március 7., vasárnap

A képviselők magukat szórakoztatták a parlament utolsó ülésén


Egymást fotózták, mivel ebben az összetételben már nem ül össze az Országgyűlés.

Ilyen egy utolsó nap! A búcsúzó képviselők magukat szórakoztatták a parlament utolsó ülésén.Eközben Bajnai Gordon kormányfő arról beszélt: Mesterházy Attila MSZP-s és Orbán Viktor fi deszes miniszterelnökjelölt egyaránt hazafi és demokrata, ez közös nevező.
A kormányfő utolsó parlamenti beszédében azt mondta, három fő cél van: első az euró 2014-es bevezetése, a második a munkahelyteremtés, a harmadik pedig a gazdasági növekedés beindítása.

Hozzátette: a Jobbik hazánkat kívül és belül is tönkreteszi, az MSZP-nek és a Fidesznek pedig össze kell fognia a párt ellen. Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője azt mondta, Bajnai az „édes-bús búcsúbeszéddel" levetette magáról a felelősséget.

– Az elmúlt 10 hónap leltárát adta Bajnai Gordon – mondta a Blikknek Kiszelly Zoltán politológus. – Az üzenet az, hogy kormánya rendbe tette a gazdasá
got, és kijelölte a célokat. Bajnai a politizálást valószínűleg egy időre azért is szüneteltetni fogja, nehogy olyan botrányok érjék el, mint a sukorói kaszinóügy.

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/a-kepviselok-magukat-szorakoztattak-a-parlament-utolso-ulesen-2011848/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése