2010. május 29., szombat

Orbán kivezetheti az országot a válságból


Mit ígér a számmisztika Orbán Viktor kormányának?

Május 29-én, szombaton tett esküt az Országgyűlésben az új kormány. A nemerológus szerint kedvező változásokat hozhat ez a dátum.
A számmisztikában, csakúgy mint az asztrológiában, a kormányalakítás dátuma egyben az ország új vezetésének születésnapját is jelenti. Az, hogy mennyire lehet sikeres a következő négyéves ciklus, azt a születési dátumból megkapott, úgynevezett Sorsmisszió szám határozza meg - magyarázza az Esti Hírlapnak nyilatkozó Kiss Zoltán Zéro.

- Az új kormány sorsfeladata szempontjából nagyon jó napnak számít a 2010.05.29. A dátum számjegyeit összeadva ugyanis 1-est kapunk (2000. után a zéró miatt 20-szal kezdjük az összeadást): 20+1+0+5+2+9 = 37 = 10 = 1, ami vezetői ambíciót, vezetői képességet és erős akaraterőt, hitet jelent. Különösen kedvező előjel, hogy a megalakuló kormány miniszterelnökének szintén ugyanez a Sorsmisszió száma 1963.05.31.= 28 = 10 = 1.

Az új kormány előtt rendkívüli lehetőség áll - részletezi a numerológus. Mint mondja, a születési dátumból kapott Sorsmisszió szám (jelen esetben az 1-es), mindig megegyezik a személyes évünkkel. A számmisztikus szerint ezért jó, hogy a kormánynak 1-es éve van, ami egy új kezdést, tiszta alapokon egy új élet lehetőségét foglalja magában. Amit most elindít, az hosszútávon (9 évig) működik.

- Az új miniszterelnök esetében az 1-es Sorsmisszió szám és az 1-es év azt is jelzi, hogy a kedvező időszak mellett a képessége is adott ahhoz, hogy kivezesse az országot a válságból. Az idei évszám 10-es számjegye külön is ráerősít ezekre a pozitívumokra. A kormányalakítás napjának 29-esét elemezve a számjegyek összeadása után 11-et kapunk, ami mesterszám: akaraterőre és kétszeres kreativitásra utal. Az ebből, újabb összeadással kapott 2-es szerint pedig segítő foglakozásra hivatott, megfelelő alázattal a népet szolgálni - árulta el az estihirlap.hu-nak a numerológus.

Az asztrológia társtudományával foglalkozó, zenészként is ismert szakember arra azonban felhívja a figyelmet, hogy a most megalakuló kormánynak nagyon tudatosnak kell lennie, és nem szabad engedni az esetleges befolyásolásnak. Az említett 29-es szám ugyanis ennek a veszélyét is előre vetítheti.

http://bulvar.ma.hu/tart/cikk/d/0/70870/1/bulvar/Mit_iger_a_szammisztika_Orban_Viktor_kormanyanak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése