2009. február 22., vasárnap

"Arra is gondoltam, öngyilkos leszek"

Durva - Győzike a teljes vagyonát eltőzsdézte?!
M
egdöbbentő - Teljes anyagi csőd közelébe került Győzike és családja! Az ok egy helytelen tőzsdei manőver és egy rossz barát. Úgy tűnik, a Gáspár famíliánál is vége a luxusnak.

A jelek szerint a Győzike show megszűnése után odalett a jólét is - Gáspárék olyannyira csődközelbe kerültek, hogy január óta minden luxusról le kell mondaniuk, nincsenek már meg az autóik, és a házukat is árulják, el akarnak költözni Salgótarjánból.

Győző évek óta tőzsdézik, eddig okosan forgatta a pénzt, de januárban mindent elbukott. Ráadásul jelentős összeggel segítette ki egy barátját, aki viszont eltűnt. A showman az elején kiborult, még arra is gondolt, öngyilkos lesz! A gyerekek szerencsére megértik a helyzetet, a családján kívül azonban csak sofőrjében bízik meg Győzi. A sztár most egy temetkezési vállalkozás létrehozásán munkálkodik és persze dolgozik a Romantic-kal - adta hírül a Napi Ász.

Amikor Gáspár Győző az év elején újraindította két éve feloszlott, népszerű együttestét, felröppent a hír, hogy a showman jelentős összeget, csaknem 50 millió forintot veszített. A zenekar talpraállítása annak köszönhető, hogy az elveszett pénz valamiképpen újra összejöjjön.

A Győzike show ekkortájt ért véget, és az RTL Klub nem bíztatta jóval a családfőt. Beláthatatlan ideig nem láthatjuk ugyanis a képernyőn a Gáspár család mindennapjait.

A Romantic egykori menedzsere nemrég egyik bulvárlapnak elmondta, hogy véleménye szerint Győző kezdettől fogva csak "játszótérnek" használja az együttest, egy másik cél vezette, az, hogy saját személyét sikerre vigye.

Egyértelműnek látta, hogy a Győzike show befejezését a Romantic feltámasztása követi.

Az egyre rosszabb anyagi helyzet igencsak megviselte a showman-t. Nem voltak tehát véletlenek mostanában látványos kiborulásai, így az az eset sem, hogy január végén Győzike gorombán bánt a Tabu Tv riporterével, aki hergelte őt.

A VIII. kerületi rendőrkapitányság hivatalból eljárást indított a sztár ellen, garázdaság elkövetésének gyanújával, noha maga a Tabu Tv vezetősége nem tett feljelentést.

http://bulvar.ma.hu/tart/cikk/d/0/37755/1/bulvar/Durva__Gyozike_a_teljes_vagyonat_eltozsdezte

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése