2009. május 1., péntek

Gregor Bernadett munkaképtelenné vált

Már a próba előtt érezte, hogy valami nincs rendben a térdével. Majd bekövetkezett a baj. A színésznő lába nagyot reccsent és azonnal kórházba kellett szállítani. Bernadettet rögtön megműtötték, otthon lábadozik.

Az utóbbi időben pont ettől félt a legjobban: hogy munka- illetve keresőképtelenné válik. A jelenlegi gazdasági helyzetben ugyanis - állítása szerint - az ő fizetése is nagyon sokat számít. Lakást törleszt és neveli két gyermekét. Férje, Somogyi István ráadásul, a pletykák szerint, csak alkalmanként tud beleadni a családi kasszába…

Házasság, pénz, szerető

Talán ebből és a gyakori pofonokból lett elege a vadóc színésznőnek, és ezért menekült fiatal színésztársa, Szabó Máté karjaiba? ( Legalábbis a napokban port kavart bulvárhírek szerint Bernadett és kollégája között alakul valami. Többen látták őket sétálni egy parkban, ahol egy-két csók is elcsattant…)
- A képeket nem akarom letagadni - vallott őszintén Bernadett az egyik bulvárlapnak. - Valóban találkoztunk, és az is biztos, több van köztünk, mint munkakapcsolat… - zárta rövidre Gregor. Egyelőre azonban nem akart többet mondani.

Viharos szerelmek, tönkrement kapcsolatok
Bernadettnek korábban sem volt szerencséje a szerelemben: előző partnerei mellett elég viharos volt az élete, harmadik terhessége pedig férje, Somogyi István hűtlensége miatt szakadt meg, de a többiek sem bántak vele kesztyűs kézzel:
Első férje egy tüdőgyógyász volt, aki elvállalt egy külföldi munkát, ahová nem mehetett vele az akkor már Bencével (13) várandós színésznő. Ezután jött össze Görbe Nóra színésznő férjével, Gát György producerrel, aki a válása után el is vette őt, de kapcsolatuk hamar tönkre ment. Mindenki meglepetésére szerelemes lett Zámbó Jimmybe, de vele azért szakított, mert a énekes nem volt hajlandó elválni miatta. Ezután a többgyermekes Erdélyi Lászlóval próbált boldog lenni, ám a férfi többször megverte, ezután hagyta magára az érdekes arcú énekest…
A férfi hiánya Bernadett már nagyon vágyik az igazi boldogságra és egy - igazi - férfira. Aki nemcsak tiszteli, vigyáz rá, gyermekeit is elfogadja, de a anyagilag is segíti a család megélhetését. A színésznő ugyanis 36 éves, és amióta – 13 éve – munkába állt, azóta ő látja el a családfenntartó szerepét.
- Fizikailag is hiányzik egy férfi mellőlem. Azért, hogy végre ne nekem kelljen a karton tejet hazacipelnem – mesélte Bernadett pár hónappal ezelőtt a Kiskegyednek. - Van, hogy azt érzem, ez már túl sok nekem. Ilyenkor találkozom a barátnőimmel, megnyugszom és megyek tovább az utamon zárta le, majd halkan hozzátette: azért már a szerelemre is nagyon vágyom. Arra az érzésre, amikor az ember elveszíti a fejét!


http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=43657&fr=rss

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése