2010. július 26., hétfő

Laky Zsuzsié a legszebb popsi


Egy formás női fenék beindítja a férfiak fantáziáját. Ki ilyenről, ki amolyanról álmodozik, ezért gyakran beszéd- és vitatéma. A sztárok igyekeznek elérni a számukra tökéletes külsőt, szinte már versenyeznek azon, ki néz ki jobban.

A Blikk kíváncsi volt az olvasók véleményére, hogy szerintük melyik magyar sztárnak van a legszebb és legformásabb feneke, ezért szavazást indítottunk. Weboldalunkon napokon keresztül 1–10-ig lehetett osztályozni a sztárok popsiját, hogy kiderüljön, az olvasók szerint ki a „fenékkirálynő".

A nyertes Laky Zsuzsi lett, akinek a 13 ezer szavazó a legjobb, 8,03-os osztályzatot adta. A második helyen a volt valóságshow-hős Debreczeni Zita (29) végzett 7,78 ponttal, a képzeletbeli bronzérmet pedig Horváth Éva (31) kapná 7,45-os osztályzattal. A legmeglepőbb, hogy a „testéből élő" sztár, Rubint Réka áll az utolsó helyen 4,97-dal.

Laky Zsuzsi ujjongott örömében, amikor megtudta, hogy ő a befutó. A modell feneke mások szerint is tökéletes; külföldön azzal is meggyanúsították, hogy plasztikai sebésznek köszönheti formás hátsóját.

– Évekkel ezelőtt Törökországban elindítottak egy modellversenyen. Akkoriban annyira keményen edzettem, hogy tényleg nagyon kerek volt. Fel is figyeltek rá, és állították, hogy szerintük implantátumot tetettem bele – nevetett Zsuzsi, aki szerint túlnyomórészt a genetikájának köszönheti a formáját.

– Mostanában kevesebbet mozgok, mint régebben, de azért igyekszem a heti három alkalmat betartani. Rajtam minden Isten ajándéka, nem a k arok kés alá feküdni – tette hozzá Zsuzsi.

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/laky-zsuzsie-a-legszebb-popsi-2020135/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése