2010. július 31., szombat

A hajléktalan zenekar Csányi Sándorral zenél


Az Oltalom Kulturális Kör hajléktalan zenekara Csányi Sándor színművész közreműködésével jótékonysági koncertet ad vasárnap.
A XX. kerületi Vigo Házban 14 órakor kezdődő eseményen gyűjtött pénzadományokkal a X. kerületi Segítőház hajléktalanszálló működését támogatják.
Az Oltalom Kulturális Kör hajléktalanokból és szociális munkásokból álló zenekara 2008-ban alakult. Repertoárjukon népszerű zenészek, együttesek dalainak átdolgozása és különböző szépirodalmi alkotások szerepelnek. A kör célja megismertetni a közönséggel a hajléktalanok sorsát és érzésvilágát, és megmutatni, hogy ők is tudnak értéket teremteni a kultúra és mások szórakoztatása terén.
A hajléktalanok koncertjükkel ezúttal a X. kerületi Segítőház működéséhez járulnak hozzá: a 31 fős átmeneti szálló célja hátteret nyújtani azoknak a hajléktalanoknak, akik életvezetésükkel jelzik, hogy elkötelezettek helyzetük jobbítása iránt. Elsősorban azoknak a hajléktalanoknak biztosítanak átmeneti lakhatást, akik folyamatos munkával, takarékossággal igyekeznek albérletbe, esetleg új lakásba vagy a családjukhoz visszajutni.

http://kultura.hu/main.php?folderID=951&articleID=302277&ctag=articlelist&iid=1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése